Κλειστός κύκλος

2023-02-10

Από σήμερα ξεκινά η αποδοχή μελών στη σελίδα μου. Πριν ξεκινήσουμε όμως θα ήθελα να πω λίγα πράγματα γι΄ αυτό για να είμαι όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρος.

Όσο στέκομαι στο μίνι μάρκετ που είναι μερικά τετράγωνα μακριά από το σπίτι μου, κρατώντας στο ένα χέρι ένα πακέτο ζυμαρικά και στο άλλο ένα φακελάκι που έχει μέσα αυτή τη σκόνη που φτιάχνεις αυτή τη γιαλαντζί σάλτσα καρμπονάρας, σκέφτομαι πόσο ενθουσιασμένος είμαι που έχω φτάσει στο σημείο αυτό. Και όχι δεν εννοώ μπροστά στη γλυκιά κοπέλα στο ταμείο που με κοιτά εκνευρισμένα επειδή γράφω στο κινητό μ---

(μισό, να πληρώσω)

Το σημείο αυτό, λοιπόν είναι να υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δίνουν σημασία σε αυτά που έχεις να πεις. Κι ενώ νιώθω ότι στη ζωή όλοι μας αξίζουμε να ακουγόμαστε και όλοι αξίζουν να έχουν μια φωνή, ως κάποιος που τη δική του την κάλυπταν συνεχώς άνθρωποι που φώναζαν περισσότερο ή νόμιζαν ότι αυτό που είχαν να πουν ήταν πιο σημαντικό απ' ότι το δικό μου... Και ενώ αποδέχτηκα ότι κανείς δεν ρωτά τη γνώμη σου για κάτι αν δεν βγεις μπροστά να τη φωνάξεις... Επέλεξα να μείνω πίσω. Ήρεμος. Μακριά από εντάσεις. Μέχρι να ρωτήσει κάποιος ευγενικά την άποψή μου.

Μέχρι να θελήσει να μάθει τι έχω εγώ να πω.

Και τώρα ήρθε επιτέλους η σειρά μου.

Δημιούργησα το τμήμα με τα μέλη επειδή ουσιαστικά ο ιστότοπος με απομακρύνει λίγο παραπάνω από εσάς. Μέχρι τώρα καθένας από εσάς που κρατάει ένα βιβλίο μου στα χέρια του το πήρε μετά από μια γνωριμία και συζήτηση μαζί μου. Αν και ανορθόδοξος ο τρόπος αυτός

για εμένα έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο γιατί
κατά κάποιο τρόπο κατάφερα να γνωρίσω τους περισσότερους από εσάς και μέσω της στήριξης και της εμψύχωσης που μου δώσατε φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

(κάτσε να βάλω να ετοιμάσω τη καρμπονάρα μου)

Πλέον, βρίσκομαι σε ένα σημείο που πρέπει να επικεντρωθώ στη δουλειά μου και για να γίνει αυτό χρειάζεται να απομακρυνθώ από πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι το άνοιγμά μου προς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά επειδή ξέρω ότι θα μου κοστίσει πολύ αυτό και επειδή θέλω να σας "κρατάω" κοντά μου όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, δημιούργησα τον χώρο αυτό.

(κάτσε γιατί ανακατεύω μακαρόνι)

Ο χώρος για τα μέλη θα έχει σε πρώτη φάση δύο ενότητες. Η πρώτη θα είναι ο Καταστροφολόγος. Το γνωστό γκρουπ, το οποίο μετρά περίπου ένα χρόνο ύπαρξης αλλά με περισσότερο υλικό, αποκλειστικό φυσικά και πολύ πιο συχνά. Η δεύτερη ενότητα θα περιέχει ένα μπλογκ το οποίο και αυτό θα ανανεώνεται εβδομαδιαία και εκεί θα μπορείτε να διαβάζετε μία περισσότερο προσωπική χροιά για τα πράγματα που ταλαιπωρούν και με ταλανίζουν σε καθημερινή βάση αλλά και αναλύσεις των ιστοριών μου, όπως μου έχετε ζητήσει κατά καιρούς για το τι είναι αλήθεια και τι μυθοπλασία και τι πραγματικά συνέβη στο Παρίσι εκείνο το βράδυ...

Έχω σχέδια για πολλά πράγματα ακόμη... Το φιλικό μου περιβάλλον με βομβαρδίζει με ιδέες και επειδή λίγο πολύ όλα τα άτομα που θα γίνουν μέλη θα έχουν επαφή μαζί μου, να είστε σίγουροι ότι σε κάποια φάση θα αρχίσω να δέχομαι ιδέες και από εσάς.

(ρίχνω σάλτσα... χαμός μιλάμε)

Για να γίνει κάποιος μέλος θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 9,99€ και έχει ισχύ για ένα ημερολογιακό έτος. Είναι ένα ποσό που απορρέει από το μέγεθος του υλικού που δεσμεύομαι να μοιραστώ μαζί σας, το οποίο θα είναι πολύ περισσότερο από εκείνο που περιέχει ένα βιβλίο αλλά και σε χαμηλότερη τιμή απ΄ όσο κοστίζει ένα από τα βιβλία μου. Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο μπαίνει η τιμή είναι για να καλύπτονται τα έξοδα για την δημιουργία του ιστότοπου αυτού και για να μην νιώθω ότι δίνω τόσο υλικό εκεί έξω χωρίς ανταπόδοση.

(έτοιμη η καρμπονάρα!)

Αν για κάποιο λόγο πέσω σε βαθιά κατάθλιψη ή

ερωτευτώ και πάρω τα βουνά με κάποια, δεσμεύομαι να σας επιστρέψω τα χρήματά σας όπως δεσμεύτηκα και όταν συγκέντρωνα τα χρήματα για το πρώτο μέρος της Βόλτας.

Βέβαια, παρά τις προσπάθειές μου, δεν βρέθηκε καμία να πάρει τα βουνά μαζί μου και όλοι ξέρετε πως είναι δύσκολο να πέσω σε κατάθλιψη όταν έχω όλους εσάς να περιμένουν το επόμενο κείμενό μου.

(ξέρει κανείς που θα βρω μερικά φύλλα μαϊντανού?)

Όλα τα μέλη θα έχουν ειδικούς κωδικούς οι οποίοι όταν έρθει η ώρα θα έχουν προτεραιότητα στις παραγγελίες των νέων βιβλίων όταν αυτά κυκλοφορήσουν και φυσικά ειδικές εκπτώσεις.

Σήμερα σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να ξεκινήσω τη δημιουργία των μελών μου με μία ειδική έκπτωση για να μαζευτούμε από νωρίς αρκετοί και φτιάξουμε την παρέα μας πιο γρήγορα. Έτσι, τα τριάντα (30) πρώτα άτομα που θα εγγραφούν στα μέλη της σελίδας θα έχουν έκπτωση 50% (4,99€)

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και στήριξή σας.

Τα λέμε σύντομα,

(πάω να φάω)

Γ.Σ