Μικρές Τραγωδίες update

2023-02-13

Παιδιά, να μην σας πω ψέματα: δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία έκδοσης για τις Μικρές Τραγωδίες (ακόμη)

Έχοντας τελειώσει όλες τις προετοιμασίες για τον ιστότοπο, που όπως βλέπετε αρχίζει και τρέχει για τα καλά, επιστρέφω από σήμερα στο γράψιμο.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα σας κάνω μία σούπερ ανάλυση για τον τρόπο που δουλεύω (η οποία θα δημοσιευτεί στον Επιβάτη που είναι αποκλειστικά μόνο για μέλη) και εκεί θα πέσει το γέλιο της αρκούδας... Αν υπάρχετε και περιμένετε πότε θα εκδώσω κάτι και μετά από την ανάρτηση αυτή, ε τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα φύγετε ποτέ.

Ναι, ξέρω(!) περιμένετε πως και πως, αλλά πριν έναν χρόνο απλά έβγαλα ένα βιβλίο και όπου βγει. Που να φανταζόμουν ότι θα κάνατε έτσι?

Και ενώ από τη μια πλευρά χαίρομαι που η Βόλτα βγήκε με τον τρόπο που βγήκε, κατά κάποιο τρόπο ανησυχώ μήπως ήταν ένα θαύμα το οποίο θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να επαναλάβω (ακόμη κι αν το δεύτερο μέρος της Βόλτας είναι ήδη έτοιμο και περιμένει κι αυτό να πάρει σειρά)

Οι Μικρές Τραγωδίες, λοιπόν, είναι κατά 70% έτοιμές, πιστεύω... Αυτό που θέλω να 

διευκρινίσω είναι ότι όταν ξεκίνησα να δέχομαι παραγγελίες για τη Βόλτα, το βιβλίο δεν ήταν έτοιμο ακόμα και ούτε είχε μπει στη διαδικάσία διόρθωσης/επιμέλειας/σελιδοποίησης όπου εγώ κι εσείς βλέπουμε τρεις λέξεις, όμως στην πραγματικότητα πίσω από τις λέξεις αυτές βρίσκονται καμιά δεκαριά άτομα που δεν ήταν και πολύ χαρούμενα μαζί μου την εποχή εκείνη (σμάιλ ιμότζι)

Για να μην βάλω τα άτομα αυτά στη διαδικασία αυτή για ακόμη μια φορά (και βιοπραγήσουν εναντίον μου και με το δίκιο τους) περιμένω να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ έτοιμο πριν ξεκινήσω την όποια διαδικασία για την διάθεσή του.

Οπότε υπομονή.

(τουλάχιστον μέχρι το επόμενο update)

Γ.Σ